Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Game Over και προσεχής ανακοίνωση

Νομίζατε οτι αυτό το καλοκαίρι θα πέρναγε χωρίς να του ρίξω πάλι τις σπόντες μου;;

Λοιπόν, για να είμαι λίγο σύντομος αυτή τη φορά: Δεν είναι οτι έχουν στερέψει εντελώς οι ιδέες μου για το blog, απλώς αποφάσισα να καταπιαστώ με μια άλλη μορφή web opinion, την οποία υιοθέτησε με μεγάλη επιτυχία ο mikeius.

Σας παρουσιάζω λοιπόν την εκπομπή μου στο Youtube με τίτλο:Το επεισόδιο είναι βίντεο-εκδοχή του άρθρου "Καλοκαίρι είναι, θα περάσει", με ορισμένες ατάκες παραπάνω.
Δεν πρόλαβα να το κάνω πριν τις 2 Σεπτέμβρη θα μου πεις, αλλα αυτά τα πράγματα σχολιάζονται παντός καιρού.

Ζητώ συγνώμη για τα τεχνικά λαθάκια, καθώς και για την άψυχη φωνή μου. :P

Και τέλος, σκοπεύω μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσω και το λόγο για τον οποίον θα αργήσω πολύ ακόμα για να βγάλω καινούργιο άρθρο...

1 σχόλιο:

 1. Κοίτα μου αρέσει το καλοκαίρι. Μου τη σπάει η ζέστη. Και μου τη σπάει τρελά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχω και γαμάτο μεταβολισμό, καθώς είμαι ένα θαύμα της φύσης, και ιδρώνω γρήγορα για να προσαρμοστεί το σώμα μου στη θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος. Μεγάλα ζόρια, αδερφέ. Αλλά επαναλαμβάνω ότι το καλοκαιράκι μου αρέσει.

  Για τη διαχλωτή παντόφλα 4+1 πρέπει να πω ότι αποτελεί ένα από τα βασικά αξεσουάρ της παραλίας. Το ξαναλέω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις: της παραλίας. Και μόνο της παραλίας.

  Θάνατος σε αυτούς που φοράνε μλπουζάκια με βαθιά ντεκολτέ. Ή, έστω, θάνατος στα συγκεκριμένα μπλουζάκια.

  Τέλος, για τις γκόμενες τι να πω; Όπως λέει ένας φίλος: τις θέλω όλες!

  Γενικώς ωραία προσπάθεια. Εγκρίνω. Και εις ανώτερα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή