Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ελα να πεφτουν οι τονοι...!! (αθλ. επικαιροτητα)

...και οταν λεω τονοι, δεν εννοω τα ψαρια, ουτε της γραμματικης.
Δεν ειναι χαζοι οι προεδροι της Σουπερλιγκας, το πιασανε το νοημα!!

Ας τα παρουμε απο την αρχη...

Στο προηγουμενο ΔΣ της Σουπερλιγκας, οι προεδρος Βαγγελης Μαρινακης με τη βοηθεια των συναδελφων/συνομιλητων του, εριξε στο τραπεζι μια σημαντικη αποφαση:
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Λοιπον παιδια, δεν παει αλλο!! Με αυτα τα παρασκηνια και τους τσακωμους μας εχουν παρεξηγησει!! Υποβαθμιζεται το επιπεδο του ποδοσφαιρου μας, και των συζητησεων μας. Προτεινω να πεσουν οι τονοι, και να μην ριχνοουμε αλλο λαδι στη φωτια. Συμφωνειτε;;
ΑΔΑΜΙΔΗΣ: Ετσι μπραβο!! Να πεσουν οι τονοι!!
ΜΠΕΟΣ: Συμφωνω κι επαυξανω!! Οχι αλλο λαδι στη φωτια. Θα ριξω κι εγω τους τονους.
ΠΑΤΕΡΑΣ: Σωστα τα ειπε ο καλος μου φιλος ο Βαγγελης. Οχι αλλο λαδι στη φωτια, απο δω και στο εξης, τα ψαρια μονο στο φουρνο!! Υποσχομαστε ολοι να ριξουμε τους τονους!!

Χτες, στις 17/12/2010, ηρθε η ωρα να τα τηρησουν ολα τα παραπανω σαν πολιτισμενοι ανθρωποι που ειναι:

http://www.sport-fm.gr/article/353035

Μην ξεχνιομαστε, ειχαν πει οτι θα ριξουν τους τονους. Η αληθεια λοιπον, ειναι οτι το προσπαθησανε!!






Σε μια εποχη που ο κοσμος αποπροσανατολιζεται απο μειζοντα θεματα, οπως η φτωχεια, η ανεργια, το ΔΝΤ, οι απεργιες, κλπ, αυτοι οι ανθρωποι παντα μας υπενθυμιζουν οτι το ποδοσφαιρο ποδοσφαιρικο παρασκηνιο στη χωρα παει παντα μπροστα!!

Αρκετα με το ειρωνικο υφος, ας περασουμε στο ψητο: Η γραφικοτητα εχει χτυπησει κοκκινο, και οι παραγοντες αποδεικνυουν (με αλλο ενα τροπο) το επιπεδο τους. Οσο για τα βρισιδια, βγαζουμε το εξης συμπερασμα: οτι ειτε ειναι γελοιοι ακομα και στο να βριζονται, ειτε οι υπερβολες των δημοσιογραφων βγαζουν στο χαρτι λογια οπως "φαιδρο υποκειμενο", και "οποιος το λεει ειναι!! σου επιστρεφω τους χαρακτηρισμους!!"

Αυριο βεβαια μαλλον θα τα πινουν και παλι μαζι οι Πατερομαρινακηδες. Ε, τωρα αν πλακωθουνε λιγο για τον Παναθηναικο και τον Ολυμπιακο τις μπιζνες τους, τι να κανουμε, αυτα εχει η φιλια!!

Αρκετα asshole-ηθηκαμε με το αν επεσε ξυλο η οχι στο ΔΣ.... ερχονται Χριστουγεννα ρεεεεε!!
"Ασε μας ρε alexk, εχει φτασει η χωρα στα προθυρα της χρεωκοπιας, δεν βρισκουμε δουλεια, μας κοβουν τα επιδοματα, και εσυ μας λες για γιορτες..."

Δεν ειπα οτι δεν μας τα κοβουν, ειπα οτι ερχονται Χριστουγεννα. Δυσκολιες, αλλα με στολιδια και κρυο. Ναι, τα σπαει το κρυο!!!
Καλο ταξιδι σε οσους φοιτητες δεν εχουν ακομα παει στα σπιτια τους. Παμε κι εμεις, και οποιος φτασει πρωτος!! Ο τελευταιος ειναι φαιδρο υποκειμενο (νια-νια-νια)!!

Τωρα που το σκεφτομαι, δηλαδη το ονομα "Φαιδρα" ειναι βρισια;;
Καλα ενταξει, αν λεγοταν Φαιδρα Υποκειμενου, τοτε μαλλον θα ηταν βρισια. :P

Καλες γιορτες, και εγω ισως επανελθω μεσα στα Χριστουγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου