Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Απαντηση στο δικο μου αρθρο....

Εχουμε δει blogs να απαντανε σε αρθρα εφημεριδων/site, η και σε αλλα blogs.
Επειδη ομως δεν εχω σκοπο να φτιαξω ενα δημοσιογραφικο-μαχητικο blog, ποσο μαλλον σε αθλητικα θεματα (τα οποια τα παιρνω εντελως για τον χαβαλε), εχω την πολυτελεια να την λεω και στον εαυτο μου!!

Την περασμενη φορα ειχα γραψει ενα αρθρο σχετικα με την κακη αγωνιστικη κατασταση του Παναθηναικου, μετα την ηττα απο την ΑΕΚ.
Σχετικα με το παιχνιδι κυπελλου με την Καβαλα στις 27/10, ειχα γραψει τα εξης:
"Οποιαδηποτε προγνωστικα φυσικα, ακουγονται γελοια για μια τετοια αναμετρηση.
Αλλα εκτος του οτι το κυπελλο ειναι ο θεσμος των εκπληξεων, η αγωνιστικη και ψυχολογικη ισως κατασταση του ΠΑΟ, ισως επιβαρυνει λιγο τα πραγματα.
Αυτο που πρεπει να φοβουνται οι "πρασινοι" ειναι μηπως ψυχολογικα και μονο, οι γηπεδουχοι μοιαζουν στα ματια τους κατι σαν "Kozani F.C.- Mes que un pub"

Καλα, ενταξει, υπερβαλω.

Κατι σε Ρουμπιν Κοζαν, ισως.... :PP "




Πως ειπες ρε alexk;;

Ε, να!!


Γιατι με μουντζωνεις ρε;;;
-Δεν σε μουντζωσα ρε... αλλο ηθελα να σου δειξω....

http://www.contra.gr/matchStories/294683.html

Ok, η πενταρα στην Κοζανη δεν νομιζω να ηταν και κανα σπουδαιο αποτελεσμα.
Αυτο που εκαιγε περισσοτερο ηταν το ντερμπι με τον Ολυμπιακο. Συμφωνουμε οι περισσοτεροι με το γνωστο κλισε οτι "στα ντερμπι δεν υπαρχουν φαβορι". Ωστοσο, η αγωνιστικη κατασταση σαφως ευνοουσε τους υποστηρικτες του Ολυμπιακου.
Ως γνωστον, συμφωνω οτι ο Παναθηναικος ειναι μια ομαδα ψυχολογιας, που ενα γκολ η μια ηττα αρκει για να τον τελειωσει. Με εναν προπονητη που δεν παιρνει πρωτοβουλιες, και που βυθιζεται μαζι με την ομαδα στα δυσκολα.

Δεν ακουσα... ειπες τιποτα alexk;;

Στο ντερμπι την περασμενη Κυριακη στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακος οπως ηταν αναμενομενο φανηκε ανωτερος του ΠΑΟ στο α' ημιχρονο, και κατεληξε να προηγειται με 0-1, αφου ο Μιραλας στο 37, εκανε σλαλομ στην πρασινη αμυνα, και σουτ στην κλειστη γωνια, πετυχαινοντας ενα πολυ ομορφο γκολ.
Ποσοι ειπαν "αφου εφαγαν τετοιο γκολ απο εναν Βελγο, δεν αξιζει να παιχτει το 2ο ημιχρονο";;

Στο β' ημιχρονο, το παιχνιδι αλλαξε σε ενα 6λεπτο. Γνωστα πραγματα, δεν θα πολυλογησω, εξαλλου μια εικονα ειναι οσο χιλιες λεξεις:




Και ΑΥΤΕΣ οι... χιλιες λεξεις, μιλησαν πολυ πειστικα σε αυτο το 6λεπτο, μεταξυ 67-73ου λεπτου.

Η ανατροπη δεν κριθηκε μονο στο "κρυο αιμα" του Σισε, και στην αποδοση του Χριστοδουλοπουλου, αλλα και στο οτι στο ημιχρονο ο Νιοπλιας εκανε αλλαγες που βοηθησαν την κατασταση, εσωτερικες και σε προσωπα (συγκεκριμενα τον Γκαρσια, που εδωσε δημιουργηκοτητα στην ομαδα), την ιδια ωρα που ο Ολυμπιακος του Βαλβερδε ηταν εντελως στασιμος σε σχεση α' ημιχρονο.

Να σαι καλα ρε alexk με την ευστοχη κριτικη σου την προηγουμενη εβδομαδα!!!

Κατι ακομα: συγχαρητηρια σε αυτους που κανουν τα αδυνατα δυνατα για να μας πεισουν οτι το παιχνιδι κριθηκε στην.... κακη διαιτησια. Ακομα πιο πολλα συγχαρητηρια σε οσους τους παιρνουν στα σοβαρα.
Οποιος ειδε λοιπον το παιχνιδι, θα συμφωνησε με τα ηττοπαθη παπαγαλακια οτι ο Κάκος εσφαξε τον Ολυμπιακο με πεναλτι-μαρς του Σπυροπουλου (χαχαχα), με οφσαιντ του Γκαρσια (χαχαχα), με ανυπαρκτο πεναλτι-αποβολη στον Σισε, αφου ο Αβρααμ ειχε κατοχη στη μπαλα (χαχαχα), και με ανοχη στις αγνωνιες, αφου ο Κακος δεν ειδε δολοφονικη αγκωνια του Χριστοδουλοπουλου (χαχαχα), οπως επισης και αγκωνια του Ραουλ Μπραβο στον Λαζαρο (κλαπ-κλαπ-κλαπ).

(τα "χαχαχα" και τα "κλαπ-κλαπ-κλαπ" ειναι σε στυλ μονταζ αμερικανικης κωμικης σειρας)

Σαμπως να πιστεψω οτι ο Μαρινακης που μπουκαρε να τα ψαλλει στους "πουλημενους" τα πιστευει αυτα;;
Οχι βεβαια, για συγχρονο αθλητισμο μιλαμε, απλα βρηκε την ευκαιρια του. Μην μπορεσουμε να πουμε οτι απολαυσαμε ενα ντερμπι, -τσουπ!- νατοι στο προσκηνιο οι φουσκωτοι με τα πουρα.

Καλη επιτυχια αποψε στον Παναθηναικο, που παιζει στην Ρωσια κοντρα στην Ρουμπιν Καζαν για το Champions League.
Παροτι δεν πιστευω στα γουρια, ας το τηρησω κι αυτο: Προβλεπω ο ΠΑΟ να δυσκολευτει παρα πολυ, αφου εκτος οτι θα εχει το αγχος της "νικης και μονο νικης", θα παιζει στην εδρα μιας φιλοδοξης και οργανωμενης ομαδας, και κυριως μεσα στον ρωσικο χειμωνα.
Αυτο σημαινει οτι οι "πρασινοι" θα κινουνται στον αγωνιστικο χωρο σαν τα παγωτα.
Τυχερουλια, ποσο σας ζηλευω!!! Ποδοσφαιρο με χιονι/τσουχτερο κρυο, ftw!!!


ΥΓ: Ειλικρινα, οσοι αγοραζετε (ανεξαρτητου "χρωματος") "Γαυρο", "Πρωταθλητη", "Πρασινη", "Derby", κλπ, μην σπαταλησετε την ευκαιρια να κανετε οικονομια στο πετρελαιο αυτο το χειμωνα: χρησιμοποιηστε αυτες τις φυλλαδες σαν προσαναμα για το τζακι.
Κατα τ αλλα, ουτε για κωλοχαρτο δεν αξιζουν. Ουτε για κωλοχαρτο!!

ΥΓ2: Το παρακανα με τα αθλητικα αυτην την εβδομαδα, ε;; Στις επομενες αναρτησεις μου, θα επανελθω στα σοβαρα θεματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου